OUR ADVERTISEMENT

Tuesday, April 12, 2011

Mari Undi Header FAHMI DI SINI...

Assalamualaikum & selamat petang teman2...




Dalam kesibukan waktu tercapai jua jari jemari ku ini untuk menerbitkan entri..hehehe...
kempen jap...
FAHMI DI SINI ingin meminta jasa baik kalian semua untuk mengundi header blog pilihan "FAHMI DI SINI" atas pencalonan a.k.a promotion yang telah dibuat oleh prince dalam segmennya tempoh hari untuk dipromote di BLOG PILIHAN MALAYSIA...


undi genk aku yang lain pun tak apa...tiada paksaan...(^_^)v...peace no war...


klik sini untuk mengundi header FAHMI DI SINI & da genk..
undian akan tamat pada 15 April jam 11 malam

mood menaip: minta belas kasihan....hehe...woww...musim mengundi...hihi

Saturday, April 9, 2011

Blog aku sunyi?..ada hantu..syyyy...

Assalamualaikum...hye kawan2...

pic hiasan

2 hari dah tak buka blog atas sebab kesibukan ku...DEMAM EXAM melanda....
so buat masa ni aku akan jarang on9 & update blog...korang keep n touch keyh...
selalu lah lawat2 blog aku ni..jangan biar sunyi...baru tak ada hantu..hahaha
aku jalan jap rumah tak berkunci ni...
insyaAllah aku akan kembali beraksi selepas 30 April nanti..merdeka!!

doakan kejayaan ku dalam exam nanti...
dipermudahkan segala urusan
& sentiasa mendapat lindunganNya

*tapi kalau ada masa tu...aku akan jenguk &
update blog jika perlu...hehehehe..

jumpa lagi..♥♥P.I.N.K.Y MOMMA♥♥..n daaa semua...hihi ;)




mod menaip: pening lalat..baru bangun..roomate aku tiba2 minta nescafe 3in1..haha..smt pagi semua..huhu..

Thursday, April 7, 2011

cONtEsT.....{ cAbUtAN bERtUAH uNTuk SeMuA mEMBe2 pRiNCe..}

Join contest dari mr.prince...semalam joined segmen dari dia juga
nak join contest ni??..klik sini


tagged my pren: fadzil, cik blogger, zahara


mod menaip: so tired...baru lepas habis study...esok ada test & kuiz..wish me luck =)

Wednesday, April 6, 2011

[ SEGMEN ] Prince Nak Promote Header Saya Yang Cantik Dan Hensem




Assalamualaikum....
selamat malam semua...hurm dah pagi rupanya..
buka jar belog & tgk kat bloglist, hackerz91 buat segmen...
prince nak promote header yang cantik & hensem tauuu...
apa lg..terus join lar
aq memang rajin ikut segmen2 ni...hehehe...

 nak join??? klik sini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
my header....


 soalan yang wajib dijawab dalam segmen ni..

sebab apa prince patut promote header aku yang tak seberapa ni?
---nak blogger2 di luar sana tau tentang kewujudan belog aku ni..
---dorang boleh search belog aku melalui url yang terpampang kat header aku ni..
---i like my header sebab gambar aku kat header tu..photoshoot kat rumah..hehe
---dan of course lar header aku ni lain dari yang lain..cehhh perasan..hehe

masuk kategori mana..lelaki/perempuan?
---opkos lar lelaki...


mod menaip: ngantuk..ok..smt mlm & smt pagi..daaa =)

Sunday, April 3, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA


Latest segmen dari abg BA..
bermula 5pm ari ni till 5pm esok..
nak join klik sini

Friday, April 1, 2011

Jom join laman sosial baru...

Assalamualaikum...
pagi2 ni tak nak buat entri panjang2...sbb just nak mention korang semua 
wujudnya laman sosial baru..korang nak tau apa tu???..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

IRkah.com . . laman ni berunsurkan Islamic..
persis facebook sikit tp tak la potostet...ada sikit kelainan..
dilengkapi dgn Al-Quran pages, ruangan blog utk berkongsi artikel, radio (ikim & nasyid)...
dan banyak lagi....

Naaa...alhamdulillah dgn rasminya...FAHMI di sini melebarkan sayapnya..cehhh..
& menjadi ahli IRkah.com...no ID 345
i'm newest member here...hehe..
see u there...
klik gambar --> +zoom

klik sini untuk lebih lanjut...

mod menaip: thinking of FB vs IRkah...hehe (^_^)v

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com