OUR ADVERTISEMENT

Wednesday, April 6, 2011

[ SEGMEN ] Prince Nak Promote Header Saya Yang Cantik Dan Hensem




Assalamualaikum....
selamat malam semua...hurm dah pagi rupanya..
buka jar belog & tgk kat bloglist, hackerz91 buat segmen...
prince nak promote header yang cantik & hensem tauuu...
apa lg..terus join lar
aq memang rajin ikut segmen2 ni...hehehe...

 nak join??? klik sini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
my header....


 soalan yang wajib dijawab dalam segmen ni..

sebab apa prince patut promote header aku yang tak seberapa ni?
---nak blogger2 di luar sana tau tentang kewujudan belog aku ni..
---dorang boleh search belog aku melalui url yang terpampang kat header aku ni..
---i like my header sebab gambar aku kat header tu..photoshoot kat rumah..hehe
---dan of course lar header aku ni lain dari yang lain..cehhh perasan..hehe

masuk kategori mana..lelaki/perempuan?
---opkos lar lelaki...


mod menaip: ngantuk..ok..smt mlm & smt pagi..daaa =)

15 comments:

pRiNCe said...

thnx tau sudi join segmen sy nie...:)
lau awk terpilih..gud lark ye...:)

aNiss :):) said...

konpem menang! header comel giler.. kreatif!! ngee~

Muhammad Khairul Fahmi said...

@aNiss :):) insyaAllah..Amin...makasih..
tp ramai g header2 yg lebih canteek =)

Tasha said...

lawa dah header tu...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Tasha hehe tq :))

Feza said...

header kamu kacak. hihi.

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Fezamakacih...hihi
header kamu pun apa kurangnya...
meh lar join segmen ni...=)

shahrul said...

good luck. Wink

Muhammad Khairul Fahmi said...

@shahrul thanks shahrul...weeee~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

org hensem msti header pun hensem ;)

ello fahmi..dh lama x jengah adikku sorang ni..sihat ke dik?

Akhelaken said...

wah,terbaik! good luck fahmi!
aq ade soklan ni nak tnye,camane nk buat banner yg kasi gerak perkataan "fahmi di cni" tu? ade tutorial x?

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ hehe..xdew lar a.k.a malu ni..besa2 jar pownn...hehe..
alhamdulillah fahmi sihat, kurang tdo jar dkt2 exam ni..huhu..
hrp2 sis pun sihat....;)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Akhelaken thanks...maksud kamu yg kasi gerak mcmna tu..atau cmna nak bubuh perkataan,,..xpa lar nnt tnya kamu selanjutnya...=)

aNiss :):) said...

kan dah gtaw.. konpem menang~ ngee~

Muhammad Khairul Fahmi said...

@aNiss :):) alhamdulillah dicalonkan juga akhirnya....tp blum g menang...
nak tanding g ngan header2 blogger len..=)

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com