OUR ADVERTISEMENT

Thursday, July 21, 2011

SEGMEN: SAYA NAK JOIN BLOGLIST FAHMI DI SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Dari tajuk entri ni memang korang dah tau kan dan dah ramai blogger yang buat segmen macam ni so aku pun tidak mau ketinggalan nak buat segmen sebegini rupa...hehe..

Kepada korang yang sudi join segmen ni amatlah dialu-alukan sebab aku nak buat bloglist baru sebelum puasa ni...cehh...


Ikuti langkah-langkah berikut:
  1. Tajuk entri: SAYA NAK JOIN BLOGLIST FAHMI DI SINI
  2. Letak banner aku di atas ni kat entri korang.
  3. Jawab solan ni, mengapa korang nak join segmen ni?...negeri asal? & warna apa baju raya korang (saja nak tau...heee).
  4. Hantar url entri korang tu di ruangan komen entri ni.
Senang kan...tutup Jam 12.00 malam ni..*tertakluk kepada terma dan syarat.



55 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

Ara na JOIN.. ^^

http://izara4eva.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

fana said...

Fana join

http://diari-fana.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

::Miss Hearty:: said...

join jugak^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

mary ann ;) said...

JOIN SEKALIK ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

cik najihah said...

join :)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan, wah, best dapt join segmen ni...TQ

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

miss fie said...

join :D

http://fiepunyerstory.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Diana @ bilakukatacinta said...

http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

myezatul aQma said...

join jugak!
http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

aufanajwa said...

aufabanuri.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-nak-join-bloglist-fahmi-di.html

.fahmi. said...

hey Fahmi!!!
saya Fahmi, join jga segmen ni...
;]

http://fahmimasarudin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

cik^syera said...

http://pelangidupku.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

join! :) hehe

~sHaR!Na~ said...

done !
http://opzzpinky.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

nong said...

Naa..aku dah follow n join sekali ni taw...^_^

http://yayiekisahkami.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Ummi said...

join jugak :)


http://umminabilaradzi.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Suhazli said...

fahmi..join jugak!!

http://suhazlimembebel.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

mate saya bulat said...

MSB juin taawww !


http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

faLiaa said...

saya join :)
selamat berpuasa nnt ^^

http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Diera Tekikushika said...

joined ! ;-)

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

aniesyazwanie said...

nk join gak...sorry....

http://aniesyazwanie.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

wanie wonek said...

saudara fahmi, saya da join :)

http://waniewonek.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Fahmi FJ said...

Suda join! hit me back fahmi ^^

http://fahmifj.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

akhirnya... said...

nak join (",)

http://ctsurianiarif.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said...

ayda join yer ,:)
http://aidacyunxdye.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Zul Fattah said...

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

dang intan duka said...

DONE!!

http://didazmanje.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html


peace

PINKaholicx said...

done join !!

follower ke 1007 !!

http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-nak-join-bloglist-fahmi-di.html

Luz Claritta said...

join :)
http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Aimifiqa said...

join juga :)

http://aimifiqa.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

ntcm von misteriusha said...

datang nak join :)

http://cikkiahsukamerepek.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

shiela said...

http://shielajacob.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

BloomSyaz said...

http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-disini.html

heee~

rabiatul said...

C!k Ruby menJOINkan diri..
:)

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

c genk bah ne said...

join juga..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Dianaa said...

Diana join! :D

http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Flower Tower said...

Done. Terima kasih bebanyak buat segmen nih. http://wafaliyanarujhan.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

cik dila.. said...

yeahh..nak join!

http://dieylashaza.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

hira said...

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

miranawi said...

mira join
jenguk2 lah ye

http://nurhazmira.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

ana raisya said...

saya pun teringin nak join..hihi

http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-nak-join-bloglist-fahmi-di.html

eyza ♥ said...

eyza join :)

http://whiterindlole.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Haslinda Ariffin said...

http://haslindariffin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Cik Meyo said...

join :D

http://aboooti.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

CikGu Ma said...

cikgu ma datng menyebukkan diri disini =)
http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-nak-join-bloglist-fahmi-di.html

izzati jerr said...

nak join boleyh??
http://izzatijer.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Safarina Shaari said...

saya joinn jgakkkk....

http://cakapandtalk.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

-tAlkativE- said...

sy nak join jugak!..:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

si ngokngek said...

khairul fahmi dah berapa gol????hekhekehek

http://ngokngekblur.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

Dzarief Zuhdi said...

http://zuhdifreak.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html


wazzup bro.. gua join gak la.. sempat lagi kan.. Hehe :D

Bieby Hayati said...

sempat g kan??

nak join juga..

http://chocolatevschesecake.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

;)

NURUL SI PIPI TEMBAM said...

saya join.. naseb sempat

http://cahayapetunjuksite.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

zieyra chomot said...

http://thinktalktune.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

taip secepat yang mungkin . huhu .

Acik said...

aiyokkk, dah tutup ko?

fiq. said...

selamat bersegmen semua..

truth,
From My Fingertip =D

chekgu Azam Aziz said...

chekgu dah join dah,
http://jiwahakir.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-fahmi-di-sini.html

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com