OUR ADVERTISEMENT

Sunday, July 10, 2011

Artis Indonesia yang mirip dengan Artis Korea


Inilah antara artis Indonesia yang mempunyai paras rupa yang mirip dengan artis Korea...check it out...


1. Winda Khair dengan Kim So Eun






2. Sandra Dewi dengan Song Hye Kyo 




3. Derby Romero dengan Kim Hye Sung



4. Asmiranda dengan Han Chae Young





5. Mulan Jameela dengan Han Ga In





6. fahmi dengan...



malaysia ok...jangan jelesss...hahaha...


14 comments:

Aisyah Aina said...

memang serupa gila....tapi yang no 6 tu dah macam kembar la pulak :D

Aisyah Aina said...

memang serupa gila....tapi yang no 6 tu dah macam kembar la pulak :D

haslinda said...

fahmi dgn???? dgn fahmi je la. hehe... ^^

diya said...

Asmiranda dengan Han Chae Young tu samee ! kalau fahmi pulakkk . errrr . hahaha :DD

Cik Rose Cute said...

Memang ada iras2 sikit....orang tua kata kat dunia ni..ada 9 orang muka cam kita....hihihihi...Fahmi muka siapa erk?

Puteri Berangan said...

no 6 tu sme lah..hehe

cik najihah said...

yang last sekali tu terbaik :))

visitme@FaTiN cOrNeR said...

mulan jameela tu xsama lah..

yg last tu laaaagiii xsama..haha..

Syukri Mohtar said...

serupa lah tapi..yg num 6 mirip ke?huhu.letak besar-besar sikit gambar.baru nmpk mirip.

CikHaniBhulat said...

pelanduk 2 serupa..sama cntik sama hensem

badmintonwestonteam said...

lawa2 hehe
mau download movie x? hihi
lawat ni...
http://badmintonwestonteam.blogspot.com/p/download-movie.html

senyumSOYA said...

huhu..yang lain tu okay lagi.. tang no.6 tu.. err..^^!

Azza Rynna said...

sume nye same??
kebetulan bentuk hidung mata or bibir...

capt. keon alhan said...

yg asmirandah tu seyes sama

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com