OUR ADVERTISEMENT

Thursday, July 21, 2011

Pokok yang menyeramkan...



Pohon di Stowlangtoft di Bury St Edmund, Sufflolk, mempunyai ketinggian 21 meter, lubang-lubang pada pohon itu membentuk wajah yang mengerikan, terutamanya di bahagian mulutnya. Bahkan lubang “mulut” yang lebar itu tampak memiliki gigi dan lidah yang terkeluar.

Pohon ini pertama kali dilihat oleh David Garnham dan Garnham berpendapat pohon itu versi alam lukisan “Scream” karya Edvard Munch.

“Pohon itu menunjukkankeindahan sejati alam. Saya menyebutnya “Nature Scream” kerana mirip sekali dengan lukisan klasik karya Edvard Munch,” kata Garnham.

*harap korang dapat tidoo lena malam ni...(~_^)>

5 comments:

Freaky said...

dah macam makhluk ape dah aku tgk

Dzarief Zuhdi said...

scary.. kalah pokok blakang umah aku..hehe

iedaurora said...

siap ade gigi hu..hu..

AnAk dEneSor said...

cam cite katun kan

Dianaa said...

Kalau nampak pokok ni time malam lagi la ngeri =='

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com