OUR ADVERTISEMENT

Friday, September 9, 2011

Ku bertandang untuk seketika....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua....



Fahmi di sini lama tak update blog, bukan malas tapi atas kesempitan & kesuntukan waktu yang bisa membataskan untuk kita terus bersama seperti sebelumnya. Tambahan lagi dekat-dekat nak exam ni, lappy digunakan untuk buat assignments (kononlaaa..) tapi itulah hakikatnya. Stress kerja bertimbun? study untuk final lagi? tu biasalah kan sebagai seorang pelajar...tekanan dah menjadi asam garam. (~_^)v 


InsyaAllah lepas exam nanti, dah cuti semester ku akan kembali aktif berblog, sebab ramai tanya expeseli kat fb, kenapa fahmi tak update blog lagi???...so jawapan sama yang ku berikan, insyaAllah akan kembali aktif jika ada kesempatan waktu. Sabar menanti yew, sayang kamu semua...hihi (~_^)v



So...dikesempatan ini fahmi di sini ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN, jika sepanjang ku berblog ni pernah menyakiti hati mana-mana pihak, huluran salam maaf ku pohon, ku hanya manusia biasa yang tak bisa lari dari kesilapan...
0-0 keyh...dan SALAM MERDEKA KE-54...cintailah dan hormatilah negara kita.


Sekian Wassalam...harap kita bertemu lagi...

6 comments:

Gieyana said...

Salam Aidilfitri..x per, utamakan exam dulu k..anyway, gd luck..:)

ila said...

rinduu la kt n3 blog nie..
hehe selamat hari rye jugak.
nk duit rye!

LaLa said...

selamat hari raya jugak...
gud luck in ur exam :)

Fazreen Misbae said...

mmg da lame sgt pun tak update..slalu hari2 mesti ade je Fahmi nak share kat sini kan..
Anyway, gud luck in ur exam k... :)

sueMUNCET said...

hye..
suemuncet .buat contest lagi..
sila join kalau berminat..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com