OUR ADVERTISEMENT

Sunday, January 8, 2012

Gua Update Belog jap...entri pertama tahun 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera teman2..


Alhamdulillah kita dipertemukan lagi dalam tahun baru ni, semoga kawan-kawan yang kiut-miut dan hensem-hensem di luar sana dalam keadaan sihat walafiat di samping orang tersayang. Agaknya masih belum terlambat untuk aku mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2012...yang dah pasang azam baru semoga urusan kita untuk menggapai impian tu akan menjadi kenyataan tak kiralah siang atau malas kita bertungkus-lumus untuk mendapatkannya asalkan tanggungjawab kita pada Yang Satu tidak ditinggalkan.




Fahmi di sini aka Pami Seok...hehe...dah lama tak update blog ni, so ada masa ni update la sikit apa yang perlu nak sapu-sapu segala habuk-habuk yang melekat kat belog yang dah nak usang ni...usang kew???..haha..tak la kan..mungkin kesempitan waktu dan sem baru ni menyebabkan diri ini malas nak update entri baru. Hah! begitu citernyer ;)

Nak cakap apa lagi ek??...owh yar, hmm hujung tahun lepas baru-baru ni aku dapat panggilan dari karangkraf iaitu pihak majalah remaja dan dorang cakap, tahniah anda diterima untuk menjadi calon untuk hero remaja...anda diminta untuk datang ke bangunan karangkraf (alamat tak ingat yang penting kat KL) pada 5 Januari 2012 dengan memakai seluar jeans dan baju kemeja berwarna putih..(dalam hati,,,wow! nak jadi artis!...lalala)...hahaha...tapi hajat tak kesampaian apabila pada tarikh tersebut aku dah start kuliah, dah lah seminggu awal sebelum cuti mid term hari tu aku dah MC 7 hari...nak catch up chapter2 yang belum master lagi, busy ngan kuiz test...huhu..so in conclusion, say good bye ja la..maybe belom rezeki aku walaupun pada mulanya aku sendiri yang ikut hero remaja tu dan minta tolong my dad hantar borang kat pejabat pos. Okay..stop here!..tak pasal2 aku yang berangan memanjang nanti...hehe...


So, apa yang penting, 2012 ni ku harap segalanya akan menjadi indah-indah belaka, impian menjadi realiti dan terus sukses dalam apa jua ku hadapi...tapi kalau tak ada halangan tu bukan cabaran namanya kan...kan??...so segala bekalan diri juga haruslah dipersiapkan agar halangan yang kita tempuhi untuk sampai ke mercu itu dapat diharungi dengan jayanya. InsyaAllah.

I LOVE YOU ALL ;)


3 comments:

akuamir said...

haish... dah sminggu baru buat entry pertame?? awat lambat sangat??haha..

aku follow sini,, klo sudi jemput singgah blog ku.. :)

Rozuan Ismail said...

selamat tahun baru tuan blog.

HAFIZAL said...

semoga tahun baru nie makin hebat untk kamu

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com