OUR ADVERTISEMENT

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Aku join lagi...segmen bro BA ni iaitu "Blogger Ikut Negeri Kelahiran"
korang nak join??? klik di sini
tarikh tutup tengah malam ni tauuu...

Sila ceritakan latar belakang anda
Nama diberi Muhammad Khairul Fahmi bin Musa..kenapa tak percaya???hehe...aku orang yang simple but cerewet cikit bab2 keterampilan diri ni,  tapi bukanlah asyik bergaya sakan sekadar sedap mata memandang pun ok lah =))...aku orang sabahan...sabah bah ini..hihi..dan berbangsa brunei (melayu)....pernah p brunei?? hoho mestilaahh it's my second hometown & my first hometown kat Weston, Beaufort, amacam..macam tempat owang puteh kan..hihi..baru2 ni aku dah masoook 20 tahun,,aik tak percaya juga??ngeee...aku dilahirkan kat hospital beaufort..anak bungsu beb dari 6 orang adik-beradik.
My parents adalahhh motivator ku...i love them. Okayy setakat itu jela... =)


Profesion anda sekarang ?
Modeling Student @ Universiti Teknologi MARA, UiTM Sabah..skg ni dah masuk sem 2 & aku amik jurusan sains di bawah Fakulti Sains Gunaan (^_^)v


Blog favourite anda .. kenapa ?
Ofkos lah blog bro ben ashaari...sebab,,,MENARIK, UP TO DATE, PENUH ILMIAH & ENTRI-ENTRINYA YANG SESUAI UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR  =)


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
setakat ni tak ada lah tapi jika ada blog yang berunsurkan hasutan atau sewaktu dengannya tu mungkin aku tak nak masuk, bukan mungkin,,,haram!..kalau t'klik tu apa leh buat.. =)


Impian anda terhadap blog anda ..
DIKETAHUI RAMAI & tentulah nak ramai follower seperti blogger ben ashaari, jejariruncing, bro eqbalzack, red mummy & hanis zalikha..for me dorang ni merupakan nama-nama besar dalam dunia blogging ni, tak mustahil kita juga boleh jadi seperti dorang, yang penting usaha keyhhh...means aku bukan nak publisiti sangat just mau ada follower yang betul2 jadi member aku yang sama2 ikut perkembangan semasa bersama-sama, berkongsi cerita, gelak ketawa & paling penting ukhwah persahabatan tu =)

Wassalam

9 comments:

cik blogger said...

ehem2~
salam...pakcik! ;p

Muhammad Khairul Fahmi said...

@cik blogger wkslm niece...=)

QueenImah said...

salam perkenalan dari sabah..
wahh kita bangga jadi blogger sabah kan..
=)

cik MeLo JieHa said...

salam ziarah kat sini.

Muhammad Khairul Fahmi said...

@QueenImah salam perkenalan juga...ofkos..proud to be sabahan..btw keep n touch queenImah =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@cik MeLo JieHa salam perkenalan, tq coz sudi ziarah kt sini...enjoy here.. :)

pRiNCe said...

selamat berkenalan ye....
sy blogger kl...
jom jadi member nak??

Muhammad Khairul Fahmi said...

@pRiNCe salam perkenalan juga...
okay...nnt fahmi terjah...
btw tq sudi jenguk belog ni..
keep n touch =)

Hannah's Collection said...

hye! blog walking~ =)
http://hannahapparel.blogspot.com/

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com