OUR ADVERTISEMENT

Sunday, March 6, 2011

Usia ku genap 20 tahun


Alhamdulillah..kini aku berusia 20 tahun. Sungguh besar pengorbanan buat  ibu ku yang telah melahirkan aku ke dunia ini. My dad adalah inspirasiku, heroku..Tanpa kamu tiadanya fahmi di sini. Love you so much!...


Aku yang bukan lagi belasan tahun..huhu..aku still sayangkan umur ku yang belasan tahun yang telah ku lalui, redahi, harungi, jalani, jejaki dan seumpamanya kerana di sanalah bermulanya titik2 perjalanan ku yang membawa ku ke saat ini seperti sekarang. Aku tidak dapat mencipta sejarah tetapi sejarah akan sendirinya tercipta apabila aku sudah melalui sesuatu peristiwa itu. Apa yang sudah ku rasai 19 tahun lalu ada manis dan pahitnya. Manis, akan ku jadikan lebih manis dan pahit sebagai stepping stone ku untuk improve segala kekurangan diri yang ku ada.


Semoga apa yang ku azamkan sehingga usiaku menjangkau 20 tahun ini akan tercapai jua akhirnya. Doa adalah peneman ku setiap masa..biar pun siang malam silih berganti, ku harap aku dapat menempuhi jalanan hidup ini dengan penuh kesempurnaan demi menuju kebahagiaan serta kejayaan dunia & akhirat...InsyaAllah..



Ingat ku dalam doamu…semoga Allah sentiasa mengurniakan kesihatan tubuh badan kepada kita semua. Amin Ya Rabbal Alamin…

12 comments:

Anonymous said...

ALHAMDULILLAH..AMIN,INSYA ALLAH..VERY2 DA LIKE AYT "DOA ADALAH PENEMAN KU SETIAP MASA"..haa.. =)(broJOY)

fatin sh said...

selamat hari lahir . dah masuk 20 neh semakin berat lah likuliku hidup yang perlu di harungi . semoga tabah mengharunginya . :)

AfiQ said...

wah!!! heppy birthday bro!!! moga murah rezeki n pnjang umor!!!! by the way, muke cam rizu oiam!! hehehe

Lady Anne said...

Hapy b'day!! kek nmpk sedap:)

Faizal said...

hepi buffday dude! ;)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Anonymous tq bro joy..like3...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@fatin sh thnks fatin, yarr btul tu, semoga Dia sentiasa mempermudahkan segala urusan kita :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@AfiQtq afiq atas ucapan tu...i hope my dream come true...insyaAllah...mka aq mcm rizu,,,hihikk no komen :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Lady Anne thanks...hurm mmg sdp tu..anne mau rasa,,ngee~

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Faizal tq faizal ;)

aishah said...

happy belated bday..=)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@aishah makacih aishah =)

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com