OUR ADVERTISEMENT

Tuesday, March 15, 2011

Thank you so much to my followers!



Alhamdulillah follower aku akhirnya mencecah 5 3 angka..3 angka ja pun..huhu..tp aku gumbira sangat kerana korang semua sudi follow belog aku yang tak seberapa ni..by the way, tahniah kepada follower belog aku yang ke-100, iaitu Maha Mahu juga kepada semua followers yang lain. Tanpa kamu apalah ertinya belog aku ni. Terus bersama belog aku ni keyh...insyaAllah, selagi jantung masih berdegup, badan boleh bergerak, otak waras berfikir, tangan bisa menaip, aku akan terus berkongsi cerita tentang apa saja yang terbaik untuk kita kongsi bersama.


Mari ramai2 kita terjah follower aku yang ke-1000 ni...

Maha Mahu...nice name

tak kurang hebatnya dia ni mempunyai ramai follower...
best tauu belog dia ni..macam2 ada =)

6 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kak pinky be ur 101 followers!
thanx sudi jengah..

eppy blogging ya =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ makacih kak pinky...keep & touch yar =)

eqbalzack said...

salam bro.abg eq singgah sini jalan2(sebab cuti 2 hari) hehe...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@eqbalzack wkslm bro..wahh tima kasih coz sempat jga jalan2 kat sini..hihi..cuti 2 hari ni abg eq blogwalking la ni kan?,,ngeee~

Mah@mahu said...

Terima kasih bro kerana sudi buat entry simple tapi cukup makna ini kerana disini aku kenal semua kawn2... Terima kasih sekali lagi bro...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Mah@mahu sma2..okayy..ini sbgi penghargaan utk U..sori xdpt bg apa2..hehehe..btw keep n touch yew =)

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com