OUR ADVERTISEMENT

Wednesday, March 23, 2011

Aku kacau anak dara orang?



Huhuhu...baru ja aku buat entri pasal si dia yang difitnah semalam...
tapi apa yang ku rasa sekarang mungkin bukanlah fitnah..tapi salah faham..
aduh tadi baru ja aku dapat tahu dari akak senior aku tuh...
tak la senior sangat coz satu umur ja ngan dia cuma beza dua sem dari aku...


Tau dia cakap apa?? ada akak dari UMS tu tanya kat dia pasal aku..
full name..tq sgt2 coz dia dapat ingat nama penuh aku dengan jayanya..
dia suruh akak senior aku ni cari gerangan orangnya..aku la tu..
before that, mmg ada sudah dia tanya nama aku sapa??
then gtau jela..dia senyum ja lepas aku tanya kenapa??
"tunggu kau..mati lah kau"...akak senior tu cakap...huhu...


Just ignored..sampai la malam tadi...
dia gtau yang aku ni kacau adik kpd akak yang tengah stdy kat UMS skg ni...
nak jadi kakak misali la ni kunun...podaaaahhh.....
aku tanya juga adik dia tu study kat mana...tapi akak senior tu cakap..not sureee..
blurred aku time tu..
kunun akak senior tu jadi spy dia la..suh cari gambar aku lagi..huhu..
apa semua ni...???


Tak pernah la dalam hidup aku ni nak kacau anak dara orang..
it's not my taste ok!...
kalau aku nak tackle anak dara orang pun bukan camni caranya..
"petik jari jelaaaa weiiii......." bukan aku yang cakap..
tapi kawan aku yang cakap tempat aku...hahahaha.....


mod menaip: cool

18 comments:

alexa yussida said...

sy la si kakak tuh..tetibe:p

Qaseh dalia adelia said...

haha ooo kacau anak dare org .. eceh petik jari je ?okie2

kyoo reza said...

nehhh...d UMS lagi tuh..hu3

"petik jari jelaaaa weiiii"
i like thi statement..hu3x

Muhammad Khairul Fahmi said...

@alexa yussida hehe...fahmi yg t'kjut klu akak lar org nya..XD

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Qaseh dalia adelia mana penah..usher2 penah lar sis..hihikk...;)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@kyoo reza tmpt reza stdy kann..hehe...i loikee toooo..hehehe

♥ bella nabila ♥ said...

hehe..sape yang kaco sape ni?

Rezz Fukumoto said...

wah hebat bah ko..petik jari hak kan...smua pompuan dtg...hbis la ko..so jgn la slalu petik jari ahh~ hehehe

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥ bella nabila ♥ akak tu yg ckp fahmi kcau adik diaa..huhu...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Rezz Fukumoto hihikk..kwn aq bh yg ckp cmtu..
tp ada jga btulnya tu...ngeee~~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dia syiok ngan kamu kot huhu..
kamu kn encem wiiii~

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ ntahh lar..
tetiba jew tu sis..
weeee~~

syrupmasin said...

gile..petik jari je tuh nak dapat awek :D

Muhammad Khairul Fahmi said...

@syrupmasin kekek...kwn fahmi yg cakap...
aku ikut jew trademark dia tu..hehe XD

ila said...

sape la kwn yg ckp "perik cari je la"
maket nmpk.
hahah

pooddahh,ejek kakak tu ann

a-yiee da vincci said...

:)

eryqa fallieyssya said...

waa..quite snobbish statement! ngee..

Hannah's Collection said...

ha3!kkk nya tu sja cri alsn mo knln sma kw bha =P

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com