OUR ADVERTISEMENT

Sunday, March 20, 2011

Photoshoot


Jap lg aku nak p set pengambaran...hari ni baru ada masa terluang nak photoshoot, abg photographer tu dah tanya banyak kali, jumpa kat jalan, cafe, tanya kat fb.."bila mau photoshoot?"...aku jwb, "nantilah, kalau bro ada masa aku on ja?" coz dia degree skg tak mau lah nak ganggu dia...memang dia lg busy dari aku tuh...

Actually dari bulan2 lepas lg nak photoshoot tapi atas sebab kekangan waktu tambah lg assignment yang berlambak, fuhhh...test+kuiz dari lecturer ter'busy dibuatnya...tapi buat masa ni tak pernah lah merasa 'mata panda'..hihikk..tak tau lah kalau nak hampir final exam nanti..huhu..harap2 aku dapat urus masa dengan baik...(^_^)v

14 comments:

kira kekuri said...

woww..aku x sangka pun yg ko ni model? muahaha peewittt.hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahh meletop la fahmi nih..tapi muka mmg ada ala hero korea pun..
msti ramai yg kejar pasni ;)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@kira kekuri model gitu2 jak...bukn superb modeling pun...hehe XD

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ tak lar meletop, kembang jew sis..haha..
besa2 jew pun..btw makacih2..ngeee ;)

kyoo reza said...

wow..great

Muhammad Khairul Fahmi said...

@kyoo reza thanks XD

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cmner photoshoot? letak la gbr..
x sbr..x sbr ;)

try la masuk hero remaja nnt..
kamu da rupa!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

fahmi,
lupa nk ckp..u r now 2nd place for my top visitor..
klu blh beat & jd no.1 will get prize from me on 19th may.. =)

eppy blogging..

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ photoshoot?? hurm b'jln lncar, nnt la fahmi ltk kat belog ni..hehe..
makasih..insyaAllah dlm usaha nk msuk hero remaja nnt..;)

wahh...xsngka..fahmi mmg slu visit kt belog sis..okay2..epi blogging too =)

ReEnApPLe said...

photoshoot????
gud luck in exam...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@ReEnApPLe yupz...ok thankss =)

YobSumo said...

hang model ka?

Muhammad Khairul Fahmi said...

@YobSumo xlar..tp model kt pengajian ni jew tuk koleksi photographer..huhu

nurfizrin piyin said...

waa,model rupenye...
:)

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com