OUR ADVERTISEMENT

Monday, March 28, 2011

Hostel ku ada salji?


Arghhh!...sejuknya...dah seminggu ku rasa begini...
ku gapai langsir...kalau2 hujan yang turun bertatahkan salji di luar hostel ni...
namun sangkaan ku meleset sama skali...
kerja gila waras..haha..
tengah hari? ku rasa dingin...apa lg malam menjelma...
uuu...bertemankan selimut sepanjang masa..
dikala subuh menjelma lagi lar..
dengan angin sepoi2 bahasa masuk ke ruangan penginapan ku..
sbb dah jadi kebiasaan tingkap mmg dibiarkan terbentang luas..
bagi membenarkan angin masuk..
mengambil air wuduk pun dah menggigil..
nahhh mandi lagi satu hal...
gigi ku dah fight antara satu sama lain...
lutut menggeletar..
vibrate satu badan..grrrrr

pagi hujan...
petang hujan...
malam hujan..
Alhamdulillah sekurang2nya dapat membasahi 
semua tumbuh2an yang dahagakan air...
Thanks to You..=)

mod menaip: kacau bilau dlm kesejukan

17 comments:

Gieyana said...

mmg sejuk lately..kena lak kalau tarik comforter yg tebal tue..perghhh heavennya..:D

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Gieyana tu lar...tp bestt..ngee~
tggl plak kat umah comforter yg tbl..huhu..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dtg bawa nescaffe utk fahmi ni..
slurppp~
panaskan badan..
sedapkan air akak bawa ;p
cukup rasa..
huehuehue..verangan + perasan!

zidEL zhafiz said...

aicehh..bermadah pujangga plak die..ahha~~~~

^^nu[dd]yra^^ said...

sejuk sejuk best tdo =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ wah..tu yg sedap mnum nescaffe pns2..
hurm klu akak yg bt musti sdp punya...hehe
makacih2..XD

Muhammad Khairul Fahmi said...

@zidEL zhafiz tetiba kuar ilham tym sjuk gini tuk bermadah puisi...ngee XD

Muhammad Khairul Fahmi said...

@^^nu[dd]yra^^ like! lena d buai mimpi...
susah mw bgun lps tu..hihi =)

CikBulat said...

ewaaahh. jangan nak perahsan.. hahaha.. mananye salji nak turun kat hostel ko.. =D

Muhammad Khairul Fahmi said...

@CikBulat alaaa..nak jgak...klu turun pun malaysia jgak dpt nama, pelik tapi benar..hahaa...LOL XD
CB, hujan lg kat sini...ngeee~

Sunah Mohammad said...

hamboiiiiiiiiiiiii...angan2 sungguh ye...hahaha~ takpe, angan2 ni kalo usaha betul2, jadi realiti nanti, insya'Allah...:)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Sunah Mohammad hehe...yar, btul3..=)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

huhu..sekrang mmg musim hujan..so mmg syok duk bawah selimut..haha

Muhammad Khairul Fahmi said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir btul tu..skg ni pun dah kesejukan..
best klu ada mnuman pns...hehhe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

dik tp kl panassss..aihhh

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ sana xhujan sis?..slalu nya sini pun pns tp sbb dah musim tengkujug gini..sjuk plak..grrrr =)

filemmove said...

salam kenal sahabat, saya bermaksud mencari sahabat sebanyak mungkin, untuk itu saya mengajak sahabat semua untuk saling menukar link atau banner. jika ada yang mau memasang link atau banner silahkan kunjungin link ini --( http://www.cukuhnau.co.cc/2011/03/tukar-link-berbagi-link.html )-- jika ka belum silahkan konfirmasi aja.. dan tolong pasang banner and follow me di link tersebut.. untuk semuanya salam persahabatan dan salam kenal...tank for all.

NB : yang mau bikin BANNER saya siap membuat kan secara gratis... info di link atas tadi.

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com