OUR ADVERTISEMENT

Friday, March 25, 2011

Selamat Hari Polis 2011


Selamat menyambut hari Polis Diraja Malaysia, PDRM yang ke-204...
teruskan menyumbang bakti kepada bangsa, agama dan negara demi menjaga keharmonian Malaysia...
jadikan slogan tegas, adil dan berhemah sebagai amanah & tanggungjawab berpanjangan..
 dan jadilah seorang yang berkredibiliti..
bekerja biar kerana Allah~

Ucapan khas juga ditujukan kepada abang2 aku, my uncle dan sepupu2 yang berjawatan polis..
jasamu tetap dikenang..

sebelah kanan tu lar abang aku, Muhammad Syaifful Amri 
bertugas kat KL..
yang sebelah kiri tu mesti korang kenal kan...sapa kat sini orang pahang?..hehe
ya betul lar tu..Menteri Besar Pahang....
abang aku ni seorang anggota polis di bahagian UTK...
yang aku jeles ngan abang aku ni, dia dah puas merantau coz jadi escort men****
antaranya kat Dubai, India, Jepun, China, Paris...emmm (^_^)>

sebelah kiri tu abang aku, Khairul Fikri..polis jugaaa..
skg bertugas kat Sarawak..
suka kalau dia balekkk rumah coz dia bawa X-box...haha...

mod menaip: hepi coz besok cuti..hehe

18 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

slmt ari polis pada abg2 kamu dan jg incik2 polis smua..
patut lar byk road block ari ni huhu~

polis kena OT daa..
dlm ati tertanya2..smua lelaki ke?

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ hohoho..kesian incik2 polis kta...tp xpa lar tu mmg tugas dorng..huhu
cmna plak klu ada lady2..uhuhu

zidEL zhafiz said...

ang adik polis..
aku anak polis..keh3..~~~

Muhammad Khairul Fahmi said...

@zidEL zhafiz hehe...smt hri polis jgak utk ur papa... XD

zidEL zhafiz said...

tq2...selamat hari polis tuk kekanda kamu juga..!! =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@zidEL zhafiz okay2..keep n touch =)

i am S!L4H.. said...

wahh muke potostet.

Muhammad Khairul Fahmi said...

@i am S!L4H.. hehehe...dah namanya adik beradik..pa2 pun aku lg kiut..kan..kan..haha..fun2..XD

Miss Deveronica said...
This comment has been removed by the author.
Miss Deveronica said...

tak nmpak mcm abg pun? ingatkan yg dok kat sblh knan tu td si abg. hehe

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Miss Deveronica muka bby face..hahaha..rmai org sangka yg duk sblh kiri tu adik..huhu..XD

d_LA said...

samat ari polis tu abg2 fahmi..lupe la pulak aritu hari polis..huhu

Muhammad Khairul Fahmi said...

@d_LAmakasih..have a nice day ;)

alexa yussida said...

slmt hari polis..

papehal bole roger2 abg fahmi la kan..hihhi

Muhammad Khairul Fahmi said...

@alexa yussida hehe...btul3...roger in out..ngee ;)

CikBulat said...

Hai abang! erkk. boleh kan? HAHAHAHA

Muhammad Khairul Fahmi said...

@CikBulat boleh sj klu CB yg pnggil...hehehe

logorithm said...

Selamat Hari Polis.

Abang I polis gak...

Bapak I bekas polis.

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com