OUR ADVERTISEMENT

Monday, November 14, 2011

Jadikan Bilik Anda Seperti Pentas Berprestij | Make Your Lights Synchronize With Music

Assalamualaikum dan salam sejahtera...


Korang minat tak dengan muzik?..tapi jangan melebih pula, berpada-pada ok. Aku nak kongsi sikit macam mana nak buat lampu lip lap lip lap diiringi ngan muzik macam clubbing, dalam erti kata lain lampu yang menyala ikut rentak muzik la gituuuu. Best woo..bagi yang berminat boleh ikut la. Aku dah pasang kat dalam bilik aku satu.




So korang tengok la yew sendiri kat dalam video di bawah ni.


So, amacam? best tak?...lagi best kalau korang kasi colourful sikit lampu led tu, baru bergemarlapan bilik korang tu seolah-olah anda berada di atas stage yang berprestij gitu..haha...over!

Tuan punya blog: hampa gila dah berapa biji lampu LED aku terbakar gara-gara volume muzik yang kuat..haha..have fun! :)

3 comments:

LaLa said...

agak menarik tp xmo cuba takut terbakar...hahaha

Muhammad Khairul Fahmi said...

@LaLa terbakar bukn yg kuar api tu...juz xfungsi jer...hehe

eyqa amin said...

lo wat cmthue...gerenti xkuar blik punye laaaaaaaa.
eheh :p

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com