OUR ADVERTISEMENT

Friday, November 2, 2012

Blog oh blog! Aku kembali...


Assalamualaikum & salam sejahtera semua...

Setelah sekian lama aku menghilang tanpa khabar dan berita kini aku kembali..hihi..banyak komitmen yang harus dilakukan sebagai seorang mahasiswa ni. Bulan oktober baru-baru ni adalah bulan yang paling padat dengan aktiviti, assignment, kertas kerja, business plan, presentation, study week and for the last exam...arghh betul-betul memenatkan, nak arrange masa..itu la ini la...Alhamdulillah semuanya sudah selesai dengan jayanya dan kini harapan dan doa ku sandarkan kepadaNya supaya segala usaha yang dilakukan akan membuahkan hasil yang lumayan. Amin ya Rabbal Alamin.

Time busy kalau ada masa free tu nak buka blog pun susah..adalah sekali dua tu buka and usha2 blog, tapi langsung tak da feel nak buat entri sebab di kepala aku time tu...assignment3! hehe...

So harap korang akan terus setia bersama blog aku yang tak seberapa ni yang mana pada suatu ketika dahulu agak femes rajin korang usha2 blog aku ni hihi

Semoga korang semua dalam keadaan sihat walafiat bersama insan tersayang...sekian dari ku..

*nantikan entri baru menyusul dalam beberapa hari ni...love u all ;))

2 comments:

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com