OUR ADVERTISEMENT

Tuesday, February 8, 2011

Gambar ku..Gambar ku


Kenapa juga gambar ku yg digunakan utk gambar profil FBnya...kalau pakai gambar artis tu normallah kan, padanlah selama ni ramai yg tanya, aku ni ada kembar ka??..nasib baik kawan di FB ni bagitau, sekali tgk FB hamba Allah ni, ntah lah dari mana dia dapat gambar aku tu, tp seingat aku macam gambar dari friendster..(friendster??)...sudah try juga tadi login tu friendster tapi lupa sudah emel & password yg aku guna dulu, tau la lama sudah xbuka FS sejak ada FB ni..huhu..by the way, kepada hamba Allah ni gunalah gambar sendiri, bersyukur dengan kurniaan Illahi...kalau xmau guna gambar sendiri tu, gunalah gambar2 nature ka..hehe..tapi betullah, sekurang2nya dapat mengagungkan Pencipta yg mencipta alam semester ini=)

2 comments:

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

balasannya adalah setimpal di akhirat sana...

Muhammad Khairul Fahmi said...

awu...ska2 atinya bah...huhu

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com