OUR ADVERTISEMENT

Sunday, May 22, 2011

Malam pertama ku...


(Semasa hangat bercinta)

Lelaki: syg tau tak, hubby sgt2 cintakan syg….

Perempuan: yar, syg pun sgt8x cintakan hubby…

Lelaki: cinta hubby ni sukar untuk digambarkan…kalau boleh hidup & mati kita biarlah bersama syg…

Perempuan: betulkah b..?

Lelaki: betul syg…emm (muka minta kesian)…syg, klu syg btul2 cintakan hubby…sudikah syg menyerahkan @#$%^%# pada hubby..lagi pun kita tak pernah buat benda tu sebelum ni…

Perempuan: ……………………kalau itu yang hubby mau, syg relakan sahaja demi kebahagiaan kita…tapi dgn 1 syarat kalau terjadi apa2 kat syg, hubby mesti bertanggungjawab…

Lelaki: jangan risau syg, selagi hayat di kandung badan..hubby tak kan m’sia2kan syg…trust with me…kalau jadi apa2 pun kita terus kawin..senang cerita…

Perempuan: sebab tu la syg btul2 cintakan hubby..dari awal lg syg dah dpt baca hubby sorang lelaki yang bertanggungjawab…luv u b..

Lelaki: thanks syg….luv u too…


(selepas 3 bulan)

Perempuan: hello b, kenapa b tak reply mesej syg…kol tak angkat…ni dah msuk 100x kali syg kol baru hubby nak angkat…

Lelaki: I’m busy la syg….keja tak habis2..meeting sana sini..nak out station lg…letih la syg…

Perempuan: kalau busy pun tak kan xda masa nak rehat…time tu ble la kol syg, tanya khabar ka..ni langsung xda berita…syg risau tau..

Lelaki: emm yala…

Perempuan: b..hubby nak tau tak…td syg p hospital…doktar mengesahkan masuk hari ni dah 3 bulan syg mengandungkan anak kita…

Lelaki: what!!!!...anak kita?!!!!....

Perempuan: kenapa hubby tanya begitu..ya la..mmg anak kita…

Lelaki: nope!..itu bukan anak ‘aku’….

Perempuan: sampai hati hubby ckp mcm tu…sebelum ni hubby penah janji ngan syg yang hubby akan bertanggungjawab ngan syg kalau terjadi apa2…jadi skg ni mana dah janji hubby tu??? :(

Lelaki: apa yang ‘awak’ merepek ni….U ingat I ni nak percaya ngan kata2 U tu…and U ingat I nak kawin ngan U yang dah tak su** tu…I ni lelaki ok…I ada taste sendiri nak pompuan yg solehah! Bukan nak cari pompuan yg senang sujud ngan syaitan!....

Perempuan: U………..(menangis)...(hubungan dlm telefon terputus)

(selepas 6 bulan si lelaki kawin ngan perempuan lain..pada malam pertama...)

Lelaki: cyg, cyg nak tau….cyg la pompuan yg terindah yg hubby penah jumpa sebelum ni…

Perempuan II: betulka b??...contoh yg terindah tu??

Lelaki: banyak..selain cantik..cyg sorang yg jujur dan hormat ngan org tua hubby…

Perempuan II: cyg terharu sgt2 ngan pujian tu..ya la..dorang tu kan parents cyg juga mestilah kena hormat…cyg nak jadi anak menantu yang terbaik di mata dorang..bukan nak jadi anak hantu…hehe

Lelaki: hehe…tu yang hubby suka tu…cyg pandai ambil hati org tua hubby…luv u so much cyg..

Perempuan II: sebagai sorang pompuan, itu dah memang tanggungjawab cyg… walaupun kita baru kenal dan tak sempat merasa hangat percintaan sebelum kawin… hubby la lelaki pertama dalam hidup cyg yang berani mengatakan ‘will u marry me?’ kat cyg… hubby juga sorang lelaki ‘gentlemen’ yg penah cyg jumpa sebelum ni..hubby nak tau kenapa?

Lelaki: mestila cyg…

Perempuan II: mmmmm……

Lelaki: apa dia cyg….

Perempuan II: coz masuk malam ni…hubby..lelaki ke-100 yang penah tidur ngan cyg selama ni…jadi sempena cyg mendapat 3 angka ni tak salah kan kita aniverseri sampai subuh nanti….

Lelaki: !@#$%^&*(*&^%$#$%^&*&$#@#$%^&*&^%$#@#$%^ !!!


*Sesungguhnya orang yang berbuat jahat akan dibalas dengan kejahatan. Jika balasan kejahatan itu terlepas di dunia, balasan yang paling hebat akan diterima di akhirat kelak. Jadi korang pikir la sendiri…jadikan cerita di atas sebagai pengajaran untuk kita semua. 
Peace no war! ^_^

4 comments:

luqman said...

salam..da isi link..nanti tukar2 yer :)

ishiko said...

er.. padan muka..

cik najihah said...

erk..
kena balik..nice :)

eSZy said...

hahaha...padan muka!!

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com