OUR ADVERTISEMENT

Wednesday, May 11, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru


Assalamualaikum & selamat malam semua..malam ni sempat lagi join segmen dari bro aried untuk blogger-blogger baru. Kira aku ni blogger baru la kan....^_^
nak join??...klik banner di atas 

Tujuan Segmen Khas ar-rifke.com untuk:
1) Berkenalan dengan blogger baru.
2
) Merapatkan diri dengan blogger baru.
3) Memudahkan kita sesama blogger berkenalan antara satu sama lain iaitu sama ada sesama kita mahupun dengan rakan-rakan bloggers yang lain.

Okay di bawah ni beberapa soalan yang mesti dijawab:
Berapa lama dah blogging?
Sejak 21 Januari 2011 (3 bulan 20 hari)

Kenapa suka blogging?
Mau cabar diri sendiri untuk berkarya melalui hasil buah pemikiran sendiri...selain itu, kita dapat genk yang ramai di alam maya dan kita boleh berkongsi apa sahaja melalui blog ni.

Blog kamu mengenai apa?
First nak tulis pasal diari, tapi dah buat transformasi dari blog yang ber'genre'kan diari ke blog ber'genre'kan perihal benda sekeliling dan apa yang berlaku pada masa sekarang. 

Harapan dalam dunia blogging
Setiap blogger mesti nak blog dorang tu dikenali ramai kan?..begitulah juga aku, walaupun masih baru dalam dunia blogging ni, aku harap segala perkongsian info yang aku shared dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger dengan blogger yang lain.

12 comments:

aried said...

wah..laju betul kamu ye..baru beberapa bulan blogging tapi dah ramai follower! tahniah bro

Rozuan Ismail said...

semoga maju dalam blog ye.awal lagi bulan januari.wan dah 1 tahun setengah.hoho

Muhammad Khairul Fahmi said...

@aried tu yang berhempas pulas tu nak attract blogger & skg alhamdulillah follower pun bertambah...

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Rozuan Ismail thanks..kamu juga k...
hepi blogging =)

Sya Isya said...

nak join juga lah :D

Ainn Hazwany said...

wahhh..;)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Sya Isya yup jom join..masih ada masa..skg ni 92 top blogger dah.. =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Ainn Hazwany meh join ;)

phee ungu said...

: good luck :') ~belajar d sabah ea ..

nadiemsharmz said...

mai jln2 cni....lalalla

puanbee said...

gud luck! akk join juge nih ..salam kenai2 yer..akk dh follow

PinKy MoMMa said...

baru nampak fahmi kembali aktif..yer la dah abis exam hihi ;)

smga berjaya sis doakan ye fahmi..

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com