OUR ADVERTISEMENT

Friday, May 6, 2011

Triple 3 satu keajaiban

No 3 kegemaran ku menjelma ngan triple 3 malam ni. Kenapa aku suka?? sebab aku lahir bulan mac lar..hahaha...thanks to dyana coz jadi my follower yang ke 333...satu kebetulan yang tidak dijangka, tengok fb badge dia kat blog dia tadi...waaahh..perfectly her birthday sama ngan aku. 6 Mac 1991...cayalaaa...ble celebrate sama2 nanti...hihi...




Jom terjah blog dia....
[klik banner]


mod buat entri: excited..hehe

4 comments:

dyana oh's said...

waaaaaaaa,ta sangka. maen follow je. kah3 besday kita sama lah. hahaha. btw, malunyeee entry u bout me. haha, takpe2. nanti sambut bday sama2.

Muhammad Khairul Fahmi said...

@dyana oh's
dah lama tggu sapa follower yg b'tuah ni..hihi..
tak sngka sma befday pula,,lg fahmi riang gembira d hari raya..ahaha...
trus msuk dlm bloglist..
btw keep n touch yar girl =)

holaulala said...

wah! jodoh tu.hee~~
kalau ade mase n kalau sudi jom like page ni

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.153825238018083.38406.104406449626629&closeTheater=1#!/pages/ErnieKhairina-collections/104406449626629

sye join contest tu.pic no.67.. hee! xpkse pon:)

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com