OUR ADVERTISEMENT

Sunday, May 15, 2011

TERPILIH TOP 25 PENCARIAN LELAKI SWEET...

Assalamualaikum & salam sejahtera semua...uuu selsema yang tidak berkesudahan melanda diriku...uhukkkxx!..nasib bek bukan tengah minum skg ni..hihi...





Alhamdulillah aku terpilih dalam TOP 25 PENCARIAN LELAKI SWEET dan AWEK BERTUDUNG bagi bulan mei ni..thank u so much to admin yang memilih daku walaupun diriku yang tidak seberapa ni jika dibandingkan dengan finalis yang lain *humble konon.


Stage seterusnya *huhu ayat kami akan berentap sesama sendiri bukan ngan finalis awek bertudung tu k, kalau ngan dorang dah lain jadinya contest ni..hihi...okay, korang baca ja d bawah ni..


print screen dari page pencarian lelaki sweet & awek bertudung


Sooooo....

VOTE FOR ME…


1st step: *(untuk yang belum jadi member page ni) korang like page ni dulu keyh...

2nd step: untuk like my picture...KLIK GAMBAR DI BAWAH NI...


Thanks kepada yang me-like tu yew...okay undi juga perserta lain yang terbaik bagi anda..persaingan sihat bermula di sini dengan adanya FAHMI DI SINI ^_^

12 comments:

Aimie Lieyana said...

congrats sbb terpilih hik..

Aman Ibrahim said...

congratulation!

Ujang9897 said...

tahniah dan gd luck bro..=)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Aimie Lieyana okay tima kasih =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Aman Ibrahim thanks :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Ujang9897 wow t'kjut, blogger femes ikut komen...
thanks bro...kalau ble promote la kat blog bro tu..hihi =)

cik najihah said...

gud luck

fu said...

aduh..apa nonsense la kaw msuk pertandingan macam ni..sia2 kaw taw..kalau menang pun tak dapat apa.aduh.tak dak pekdah pun..nk tnjuk jambu apa sangat..anugerah tuhan suma..xkemana pon..kalau la kata kaw menang nanti..kot kalau terlintas riak kat ati kaw tmbah dosa je..simpan la kt bini kaw nanti..xpaham la aku knapa komen2 laen suma tahniah je.masuk pertandingan macam ni lg banyak keburukkan dari kebaikkan..aku pon xdak la baek..tp pertandingan cam ni sries xley blah.xtaw lak sal kaw ley join..ko mesti ada ati nk masuk af kan..xpon mentor...hahahaa

Ena Qalinsya said...

uiks... komen di atas..
anyway so sweetttt ihiks...

Citi Bazyla said...

pami, gud lak ahh.. jgn ko pduli ckp urg..ol da besttt... hehe ^^

Anonymous said...

hahaha,, cian c pami.. dia ckp mcm tu sebab dia tu jelek... hahah

ker said...

good luck ko ya pami.. hihihihi have anice day

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com