OUR ADVERTISEMENT

Tuesday, May 17, 2011

Bapa bunuh anak setelah update status facebook



Mungkin, update status Facebook lelaki ini adalah salah satu yang paling mengerikan. Dia menulis ’bout to kill ma kid’ atau kurang lebih bermaksud ‘aku akan membunuh anakku’.

Lebih mengerikan lagi, lelaki Australia yang bernama Ramazan Acar ini benar-benar mewujudkan ancamannya. Dia dengan kejam menikam anaknya yang baru berumur 2 tahun berulang kali, sesaat setelah menulis update status facebooknya.


Anaknya bernama Yazmina Acar maut pada ketika itu juga. Perbuatan yang dilakukan akhir tahun lalu ini dibicarakan dalam proses pengadilan di Australia baru-baru ini.

Kejadian tragis itu bermula ketika mangsa dijaga oleh ibunya yang juga bekas pasangan tertuduh, Rachella D’Argent. Ketika Acar datang untuk membawa anaknya, Rachella sama sekali tidak menaruh perasaan curiga terhadapnya.

Namun kedua-duanya tidak kembali (berpisah). Acar mengirim pesanan kepada Rachella bahawa dia akan membunuh anak mereka dan akhirnya merealisasikannya. Kemungkinan Acar sakit hati dengan perpisahan mereka.

Acar menikam anaknya sendiri di bahagian dada dan perut. Sesudah meninggal, mangsa kemudiannya dibuang. Dia kini sedang menjalani proses perbicaraan di mahkamah.

15 comments:

kira kekuri said...

adehhh,inilah bapa paling budu

Rozuan Ismail said...

ada jugak bapak kejam dan bodoh

CIK FERRA AWW said...

ISHHH SERAM JER

Lady Anne said...

manusia lbh kejam dri haiwan,,:'(

nUreuL SteLLa said...

b.o.n.g.o.k . . . lain keje dah xde ke agak nyee...gile.penat2 wt anak lepas tu bunuh pulak..

Gieyana said...

ngeri..mcm2 skrg nie..budak tue mmg comel..

PinKy MoMMa said...

bapak yg psiko nih!
aduhhh org nak anak..dia pun nak anak..tapi ada masalah! erghhh geram!

Muhammad Khairul Fahmi said...

@kira kekuri beginilah ni jadinya klu org b'fikiran cetek..huhu

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Rozuan Ismail manusia d dunia ni xda yg sempurna, tgk dr zahir mmg nmpak komplet tp batin nya..uuuhu..

Muhammad Khairul Fahmi said...

@CIK FERRA AWW seram & menakutkan.. :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Lady Anne tepat!...sdgkan haiwan yg xda akal ble menyayangi & m'jaga anaknya..tp manusia yg sdh dikurniakan akal tak tau nak b'terima kasih & m'hargai anugerah yg diberikan... =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@nUreuL SteLLa tu la org tak tau b'syukur...huhu

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Gieyana ya..tp kesian tgk bdk tu yg tak b'dosa... :(

Muhammad Khairul Fahmi said...

@PinKy MoMMa mybe t'lebih psaiko ni..
skg ni ramai pasangan tak dpt anak, nak dpt anak cpt2..tp bapak budak ni nak anak mati cpt2..huhu..

~nadyahoney~ said...

fb sudah menjadi trend skg, nak membunuh pun update dulu..dunia dunia..

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com