OUR ADVERTISEMENT

Thursday, May 5, 2011

FAHMI tubuhkan Official Fan Page

Assalamualaikum & salam sejahtera...just wanna to tell u all yang Fahmi di sini sudah menubuhkan Muhammad Khairul Fahmi Fan Page kat facebook...senang sikit nak connect to each other kan coz thru blog ni kadang2 mengambil masa tambah2 lagi kalau line tenet slow..huhu..mungkin fan page aku ni more to blogging..check it out.






mod buat entri: mesti ada yang fikir aku ni poke glamer, yelaa kan fan page slalunya sinonim ngan r-tis etc yang banyak supporters...do i care apa orang ckp yang penting Dia tau apa niat ku....^_^

5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kita nak meramaikan kawan x salah ;)
yayyy fahmi dh kembali hehe..

Muhammad Khairul Fahmi said...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ yup..berkawan biar seribu kan sis...
ya beda beduuu....;)

Citi Bazyla said...

wah2..
mcm artissss woooo :D
untunglaaaa pemes tu ndak lamaaa :DD

Farhana Jafri said...

its okay la klau wt fan page.. sng mau wt trivia sal blog or share pndapat ma fllowers.. hey, tag u in a cntest.. hope u cn join it :)

ANASAURUS

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Farhana Jafri yar...selagi ada medium p'hubungan ni tak nak lpskn lar tuk tubuhkn sndiri fan page..hihi

joined...tnx 4 tagged =)

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com