OUR ADVERTISEMENT

Wednesday, May 4, 2011

Website untuk membuang masa

Entah papew tujuan website ni diwujudkan. Namun hasil lawatan ku ke website2 ni memang tempat yang sesuai untuk membuang kebosanan..haha..daripada korang lepak kat tepi2 jalan yang menggangu pandangan mata tu bagus korang buang masa kat website ni. Nak suruh buat kerja amal, banyak cakap pulak korang nanti...hihi

Website ini dibuat sebagai tribute to Michael Jackson. Kandungannya hanyalah video-video berkaitan dengan ‘moonwalk’ saja.

Jom tarik tisu tandas ni sampai habis..jangan risau tisu ni akan di reload..hahaha

Tak da keja lain ni lah jadinya, kasi hancur kacang2 yang bising tu..semuanya di hujung jari anda..hehe

Just klik kat body kuda tu...kuda2 tu sendiri akan menghasilkan suara yang berbeza.


mod menaip: bosan tahap gaban...haha

1 comment:

badmintonwestonteam said...

ba pami...follow balik ih
ani link ku
http://adf.ly/YINd
klik “skip ad” sblh kanan atas slps 5 saat ah hihi tq

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com