OUR ADVERTISEMENT

Friday, May 20, 2011

Nuffnang: buat pertama kali BE melekat = $


Assalamualaikum dan salam Jumaat buat pembaca FDS...

Alhamdulillah berkat kesabaran berblogging..buat pertama kalinya, nuffnang bermurah hati dengan memberi dua(2) BE (Buffered Earning) atau dalam bahasa Melayu, 'Pendapatan Terumpuk'..dua(2) kempen yang telah melekat dalam blog aku iaitu Celcom SOX Drum and Dance CPC LB dan DiGi DEP Music K-Pop CPC LB. Selepas ni bolehlah menjana pendapatan ku sedikit demi sedikit=)...sebenarnya aku masih 'buta' dalam keilmuan nuffnang ni dan masih banyak yang perlu dipelajari daripada blogger-blogger otai yang dah dapat ber'lemon-lemon dari nuffnang ni.

First income yang aku dapat dari nuffnang ni tidaklah begitu banyak tapi aku bersyukur kerana ada juga pihak pengiklanan yang sudi mempromosikan iklan dorang kat blog aku yang tak seberapa ni. So, kalau dah jadi member nuffnang ni kena-kenalah bersabar yoo..kan sabar tu separuh daripada iman.

print screen..dua(2) kempen yang melekat dalam blog aku ni

Fahmi - "nuffnang boleh disifatkan sebagai 'catalyst' untuk seseorang blogger itu terus aktif dalam dunia blog"

Terima kasih nuffnang!(^_~)>

13 comments:

missQaSeh... said...

wah best nye dia..:) tahniah tahniah...:)

Rozuan Ismail said...

dua sekaligus tuh.tahniah!

~nadyahoney~ said...

tahniah..mg akan lbh smgt lagi nak berblogging lps ni

Diya Edhayaa said...

buffered ke ni..? ape2 pn, tahniah!! hehe..keep on blogging..:)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@missQaSeh... makasih..mmg excited gila ni...hihi

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Rozuan Ismail yup 2 2 skali..
tenkiu...hihi..

Muhammad Khairul Fahmi said...

@~nadyahoney~ alhamdulillah...
insyaAllah akan terus b'blogging dr masa ke semasa..
btw thanks.. =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Diya Edhayaa yep..makasih..
u too..thanks singgah sini =)

CIK FERRA AWW said...

wah wah tahniah :)

ain dzaya said...

untungla tuan punya badan...da lama nuffnang ta bagi iklan..maklumla, newbies ramai sgt, so terpaksa la bersaing..

Asyraf Anuar AA said...

alhamdulillah..rezeki ALLAH bagi..teruskan usaha :)

AminZunaidi said...

wahh..bestnyer dpt CPM nuff

tahniah2..

rebecca melessa said...

kita baru taw yang ni rupenye BE =.=' ciannye kita :(

padahal dah dpt bpe kali dah.

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com