OUR ADVERTISEMENT

Thursday, June 2, 2011

Aku cuti beranak dulu...


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....


Minggu depan dah nak masuk kelas, tapi aku still rilek macam cuti beranak...haha..cool men..cuti sem kali ni macam tak da mod mau jenjalan sakan lagipun sebulan lebih ja cuti aku ni, more to spent time at my home..tengok tv pun jarang, sekali sekala tu ada la.

Kalaulah lappy aku ni  boleh bercakap, memang dia cakap dah muak tengok muka aku ni, mana taknya pagi, tengah hari, petang, malam asyik muka aku ja depan dia ni. Uitt dasar lappy tak sedar diri nak muak ngan tuan sendiri, mata aku ni dah hampir juling nak selamatkan engko, tau sebab apa..windows lappy aku dah balik-balik minta product key, dah masukkan tak sah pula, disebabkan 5 kod terakhir tu blur dan bagi mengelak mata ku terus juling mengesannya...jadi operasi menyelamatkan lappy aku tergendala. Okih sudah-sudah..dah kuar tajuk ni.

Berbalik kepada cerita tadi, cehh..ok2..minggu depan ni, dijadualkan kuliah akan bermula (wow ayat)...besar kemungkinan aku akan jadi chips more buat seketika waktu..sebab apa?..tak payahlah aku nak bagitau kat sini. Isnin ni juga nak sambut my papa balik dari mengerjakan umrah. (^_^)...semoga selamat sampai ke tanah air...yeayyy...banyak perfume..hihi..


Cerita di rumah aku ni pula, selepas ja hantar my sis pegi kerja, tinggal aku and my mama..sunyi sepi ku rasa hanya kicauan burung yang ku dengar..tiba-tiba apa yang ku dengar diselangi dengan deringan bunyi mesej dari lappy aku...ohh..rupanya broadband ku dah nak blah..minta bayar la tu...uuu..nantila eh, selagi aku dapat men tenet ni kira ok la..nanti kalau aku terima mesej, 'ur line is barred'...baru bayar..hihi...


Jadi dipendekkan cerita, minggu depan ni mungkin sekali dua jua aku masuk kelas...my classmates, I'll see u later...jangan jeles aku dapat cuti sendirian berhad...hoho..harap-harap tajuk entri aku ni tak out ngan apa yang aku ceritakan ni...peace no war (~_^)v 


5 comments:

Rozuan Ismail said...

lama ke kejap cuti beranak ni?hoho

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Rozuan Ismail tak lama pun...tp still update blog..hihi

sue perbs.. said...

awal2 kelas memg mls nk dtg sbb slalu lecturer tk de.. alasan.. huhu

Muhammad Khairul Fahmi said...

@sue perbs.. a aa...tula psl..hihi =)

AnAk dEneSor said...

chaiyok...hihihi

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com