OUR ADVERTISEMENT

Thursday, June 9, 2011

Raut wajahnya jadi cute...

Wow sejak bila pula belog aku jadi tutorial makeup2 ni...haha..ok ladies, ni bukan tutorial makeup just mau kongsi ngan korang camna pompuan dalam gambar di bawah ni mengubah wajahnya seperti amoi2 gitu...no botoxxx2 keyh..berdosa...



13 comments:

e4ezzati said...

perghhh. berbeza gila kot!

EYFAalias said...

perghhhhhhhhhhh! dasyat! lain gilaa oh!

ketabahan hati wan ! said...

haha dunia sekrang makin maju ! ^^

fara_farez89 said...

perrhhhhh dari tak bape cun jadi bapak mak tiri die cun gile babas hahhahah

aniswany said...

nak try gak ah,kot2 jd amOi ke ..huhu

Ieka Luvika said...

peh pehhh..kiut gila..jeleslah camni dgn beliau..wuhuu -_-!

Freaky said...

aahhh kenapa mekap boleh buat macam ni..

farrah hayati said...

dye make up jadi cute..aku make up jadi antu...haha..:P

syiela said...

kiut... kiut.. huhuhu zmn skrg yg x elok blh jadi elok

..cik gugu.. said...

haishhhh jeles~

nsib bek ler aku x reti make up..
lau x kompem aku make up jugak(niat nk make up time nikah nti je) ;)

'CikMimiEy' said...

mcm dah laen bebenor rupe nye .. mmg kiut plus mata yg sepet jadik besoww segitu .. huhuhu

misscha said...

wahhh kaum adam mesti takut kan nak kawan ngan orang yg mekap tebal..nanti da kawen x kn nk tonyoh mekap dopopatjam...natural beauty baru la best

einz miszmessy said...

mak aih...lain nya...he....da pmpn...ne make up gak eh????tAkpew kot skali skali jd amoi???nge.....

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com