OUR ADVERTISEMENT

Friday, June 10, 2011

Aku terharu tersipu malu


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...


Ada apa dengan tajuk entri aku ni...korang nampak tak aku tengah tersengih-sengih ni, bukan kat gambar di atas ni..siapa tak nampak......korang pk la sendiri..hihi...ok2 tamo (pengaruh ayat en.ben dah ni) nak membebel panjang..bukan apa, tadi aku tengah sibuk repair-repair blog aku yang tengah sakit sekarang ni, sambil tu aku bacalah komen-komen dari entri yang aku posted..hurmm korang jangan ingat aku tak baca pula komen-komen korang tu, kalau ada masa tu aku terus terjah blog korang tau.


Ok, ada rakan blogger aku ni bagi link kat komen entri aku tu...dia cakap entri tentang fahmi..sekali buka..aduhaiii...terharu gitu, entri yang dibuat khas untuk ku..ayat-ayat dalam entri tu juga buat aku ++cair..masuk dalam freezer jap, bukan nak bangga tapi betul-betul rasa terharu...fahmi di sini menganggap itu sebagai satu penghargaan yang tidak boleh dilupakan..selagi hayat di kandung badan, insyaAllah fahmi di sini akan terus berkongsi apa sahaja entri berguna ngan korang semua.


Inilah dia blogger yang aku maksudkan tu....cik Fazreen Misbae...terjah blog sis fazreen ni cepat-cepat..bagi salam dulu sebelum masuk rumah tu yew..thanks sis (~_^)V


12 comments:

[k]o{q}i[n] said...

untuk la ade org wat entri untuk ko...

: : sang drama king : : said...

: : wahhh~

:D

haslinda said...

wahh... nk tumpang terharu gak la. eh, tetibe plak... hehe...:)

Bluewendy said...

ahakszz..:) tumpang gumbira + terharu jugak lah.. keep it up Fahmi

cpahniza said...

wahhh!! kombang idong yee~

Muhammad Khairul Fahmi said...

@[k]o{q}i[n] first time ada entri khas buat fahmi di sini...hihi

Muhammad Khairul Fahmi said...

@haslinda hehe..jum tumpang ramai2... :O

Muhammad Khairul Fahmi said...

@Bluewendy uu terharuuu..tq tumpang sama..hihi :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

@cpahniza aduii jgn puji lbih2..kekek XD

Muhammad Khairul Fahmi said...

@: : sang drama king : : :)

Fazreen Misbae said...

wah, terharu ya??hehe..xde pela..akak tgk ape yg fahmi buat..so, xslh la bg pendapat..bkn ape pun kan..Fahmi ada can jadi best blogger in future.. :)

ViSiTMeFaTiN@LOliPOP said...

wah..syok lah ada org tolong promote blog..hehe..

nywy blog nie mmg nice la

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com