OUR ADVERTISEMENT

Saturday, June 18, 2011

Proses cabul gadis untuk ‘suci dosa’

IPOH - Seorang guru agama berusia 50-an yang mengajar tarekat memilih gadis muda bagi proses menyucikan dosa selain menentukan darjat di sisi Tuhan sebelum mencabul mangsa dengan kejadian terbaru membabitkan gadis 20-an yang mengikuti ajaran sesat lelaki terbabit bersama bapanya.

Namun, melucukan apabila lelaki dan wanita tua tidak perlu melalui proses itu kerana guru terbabit mendakwa pengikut terbabit sudah suci secara semula jadi, tetapi setakat ini gadis 20-an itu dipercayai menjadi mangsa.

Guru tarekat yang beroperasi di satu daerah di utara Perak itu dipercayai menggunakan alasan penentuan darjat seseorang yang paling hampir dengan Allah SWT atau ‘maqam’ untuk mencabul gadis yang menjadi muridnya.

Menurut sumber, kejadian terbaru membabitkan gadis berusia 20-an itu ketika dia bersama bapanya mengikuti aktiviti tarekat terbabit, baru-baru ini.

“Berdasarkan maklumat, sebelum kejadian gadis itu melakukan proses bersuluk (bersendirian dalam tempoh masa tertentu) dan selepas bersuluk, mangsa diarah berjumpa guru terbabit untuk menentukan maqam dan ketika itu mangsa dicabul,” katanya di sini, semalam.

5 comments:

vampire's lovex said...

ngeng je..hoho...nauzubillah

Ms. Ann said...

emmmmm... xtau cek nak cakap macam mana...

Kalau Tak suka.. Terus Terang.. Jangan Cari Alasan...

farahin nasir said...

yg nie saya bace semalam.. mmg sengal dan agak kuang hajor d situ.. macam2..

:)

LUKIMIA ATAU BARAH OTAK?

CikHaniBhulat said...

salah menuntut, sesat la jadik nya...

syrupmasin said...

haha..ape punye manusie lah :D

MY SWEET HEART

SUKA SAMA SUKA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
2leep.com